Genç Karateciler yeni kuşaklarını aldılar

Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği bünyesinde faaliyet gösteren karate takımı tarafından düzenlenen kuşak sınavında başarılı olan sporcular bir üst kuşağa yükseldi.

Genç Karateciler yeni kuşaklarını aldılar

Antrenör Salih Doğan yönetiminde çalışmalarını ara vermeden sürdüren Of Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate takımının genç sporcuları yeni kuşaklarının heyecanını yaşadılar.

 

Dört ayda bir yapılan kuşak sınavında başarılı olan sporcular bir üst kuşağa terfi ediyor. Ocak dönemi kuşak sınavında Antrenör Salih Doğan tarafından hazırlanan Sinevizyon sunumunun ardından karate gösterileri yapan öğrenciler, törenin son bölümünde karşılıklı maç yaptılar.

 

Amaçlarının evlere hapsedilen gençlere eğitimlerinin yanı sıra sportif etkinlikler sunmak olduğunu belirten Antrenör Doğan, “Of Belediyesi Spor Kulübü olarak gençlerimize güzel hizmetler sunuyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz burada spor yaparak streslerini atıyorlar. Bu şekilde de sosyal etkinliklerle öğrencilerimizin okul derslerine da katkı sağlamış oluyoruz” diye konuştu.

 

Karne tatilini en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun bir program hazırladıklarını belirten Doğan; “Karne tatilinde Ulusoy Lisemizin altında bulunan spor salonunda çalışmayı planlıyoruz. Sporcularımızın teknik ve taktiklerinin yanı sıra güç ve kondisyon çalışmalarına da ağırlık vereceğiz. İkinci dönemde yoğun bir yarışma programı var. İnşallah başaılarımızı arttırarak devam edeceğiz” dedi.

 

Uluslararası Turnuvalar ve Türkiye Şampiyonalarındaki başarılarıyla adını duyuran Of Belediyesi Karate Takımı, çeşitli kuşaklarda toplam 65 sporcuya eğitim veriyor.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24