Gazeteci Halil Bayram mezarı başında anıldı

Of’ta uzun yıllar hem usta öğretici hem de gazetecilik alanında hizmet veren Halil Bayram, vefatının birinci yılında mezarı başında anıldı.

Gazeteci Halil Bayram mezarı başında anıldı

Of’ta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde uzun yıllar hem usta öğretici olarak hem de gazetecilik alanında hizmet veren Halil Bayram, vefatının birinci yılında mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, İlçe Müftüsü Recep Onat, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Memur Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Kamu Sen Of İlçe Başkanı Ömer Kondak, Of Medya Derneği Başkan Vekili İzzet Keleş, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut ve Of’ta görev yapan gazetecilerin katıldığı törende Bayram’ın ruhu için Kur’an-ı Kerim okundu.

 

Of Müftüsü Recep Onat’ın yaptığı duanın ardından kısa bir konuşma yapan Kaymakam Fırat; “Halil bey, toplumda gazeteci kimliği ile ön plana çıkmasına rağmen usta öğretici olarak özellikle elektrik tesisatçılığı alanında çok sayıda insana eğitim vermiş ve şu anda o arkadaşlarımız onun sayesinde iş sahibi olarak ekmeklerini kazanmaktadırlar. Bu vesile ile kendisine Allah’tan rahmet diliyor, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Gazeteci Bayram’ın oğlu Hami Bayram da babasının ölüm yıl dönümü nedeniyle düzenlenen törene ve katılımcılara teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24