Erdoğan Bayraktar Oflularla bayramlaştı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar, Of’ta katıldığı bayramlaşma töreninde partililer tarafından bakan gibi karşılandı.

Erdoğan Bayraktar Oflularla bayramlaştı

Ak Parti Of İlçe Teşkilatının bayramlaşma töreni Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı olan Trabzon Milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın katılımıyla yapıldı.

 

Parti binası girişinde İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bayraktar, herkesle teker teker bayramlaştı.

 

Beraberindekilerle birlikte parti binasına çıkan Bayraktar, burada yaptığı konuşmada Türkiye’nin ve Trabzon’un önemli olduğunu belirterek; “Of da önemli bir ilçe. Of, Türkiye tarihinde her zaman önemli bir mihenk taşı olmuştur, hep önemli olmuştur. İnsanıyla, başarılı çalışmalarıyla, dine ve ilme verdiği önemle Türkiye’de hep kendinden bahsettirmiştir. Türkiye’nin her tarafında önemli işler yapan insanların yetiştiği bir ilçe olmuştur. O nedenle Of’umuzu önemseyeceğiz. Trabzon’la bütünleşirken, Trabzon’u da desteklerken Of’un kalkınması için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

İslam dünyasının çok zorluk içerisinde oluğunu ve kan ağladığını belirten Bayraktar; “Mısır’da, Suriye’de, Arakan’da, Bengladeş’te, Pakistan’da, Myanmar’da Özellikle Gazze’de ve Filistin’de Yahudilerin yaptığı bu mezalim, bu katliamlar dayanılır gibi değil. Bu çocuk katillerinin yaptığı katliamları izlememek için Televizyonları açamıyoruz. Bunları aşmanın tek yolu çalışmak, daha çok çalışmak ve daha çok mücadele etmektir. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah liderimiz, Sayın Başbakanımız Cumhurbaşkanı seçildikten sonra yep yeni bir süreç başlayacak” diye konuştu.

 

Törende konuşan İlçe Başkanı Terzioğlu, Bayraktar’ın Bakanlığı döneminde Of’a ve Trabzon’a önemli yatırımların yapıldığını belirterek; “Yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında Sayın Bakanımızın yaptığı hizmetleri anlatarak halkımızdan oy istiyoruz. İnşallah Sayın Bakanımız hizmetlerine devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

Bakan Bayraktar bayramlaşma töreni çıkışında etrafını saran çocuklara bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OF.
OF. - 10 yıl Önce

MAŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.................KUTLAMAK GEREKİR KANAATI İLE.

tahir
tahir - 10 yıl Önce

ne yüzle utanmadan adamlığı 2 gün anca sürdü.ne istiyo bu karun

baştürk
baştürk - 10 yıl Önce

vay be şu mıllete bakıyorumda hakketen nereden nereye gelmışız yav.utanıyor ınsan.en sonunda bu azızı mılleti turkum demekten utanır hale getırecekler.yav kardeşlr toparlanında yeterda.12 yıldır nasışl bır uykudur bu.heyyyyyy.millet.aç gönlünü artık hakka ve hakıkate.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24