Engelliler Gününde veliler eğlendirdi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Dayıoğlu Özel Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen kutlama programı veliler arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarla eğlenceli bir etkinliğe dönüştü.

Engelliler Gününde veliler eğlendirdi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Of’ta Dayıoğlu Özel Rehabilitasyon Merkezinde kutlama programı düzenlendi. Programın açılışında günün anlam ve önemini kurum Psikoloğu Gülşah Şerifoğlu yaptı.

 

Konuşmanın ardından veliler arasında çeşitli yarışmalar yapılarak öğrenci ve veliler neşeli anlar yaşadı. Yarışmalarda ilk olarak veliler arasında “çorap eşleştirme” yarışmasında en çok çorap eşleştiren veliler birinci oldu. Ardından “elma soyma” yarışmasında bütün olarak elmayı soyan yarışmanın galibi oldu. Son yarışma  “göz kapalı nesnelere dokunarak nesneleri tanıma”  yarışması izleyenler tarafından heyecan ve sevinçle takip edildi.

 

Kutlama programına katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, “Bugün bu özel gününüzde sizlerin yanınızda olmak istedik. Öncelikli olarak kurum müdürümüzü ve öğretmenlerimizi kutlama programı için tebrik ediyorum. Siz değerli velilerimizin ilgi ve alakasına da teşekkür ediyorum. Hepimiz birer engelli adayıyız. Önemli olan bunun bilincinde hareket edebilmektir. Sabretmek, isyan etmemek gerekir. Belki Allah bu evlatlarımız sayesinde bize ummadığımız mükâfatlar, kolaylıklar verecektir. Devletimizden Allah razı olsun son zamanlarda engelli vatandaşlarımız için çok büyük hizmetler ortaya koyuyor. Devletimiz en ücra köşedeki bir engelli vatandaşın bile eğitimden mahrum kalmaması için ona araç tahsis edip eğitim almasını sağlıyor. Gerek resmi gerekse özel öğretim kurumları da yaptıkları eğitim çalışmalarıyla bu çocuklarımızın mutlu ve toplumun değerli bireyler olmasına çalışıyorlar” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Konuşmanın ardından günün anısına pasta kesimi yapıldı. Programın ardından Dayıoğlu Özel Rehabilitasyon Merkezi idaresi katılımcılara yemek ikramında bulundu. Kutlama programına İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Dayıoğlu Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Hüseyin Dayıoğlu, Kurum Müdürü Zeynep Hacıkerimoğlu, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24