Domino’s ve Gloria Jean’s Coffees hizmete açıldı

Genç işletmeciler Mahmut Sakal ve Abdullah Sakal tarafından Of’a kazandırılan Domino’s Pizza ve Gloria Jean’s Coffees düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Domino’s ve Gloria Jean’s Coffees hizmete açıldı

Genç işletmeciler Mahmut Sakal ve Abdullah Sakal tarafından Of’a kazandırılan Domino’s Pizza ve Gloria Jean’s Coffees düzenlenen törenle Ofluların hizmetine açıldı.

Of İrfanlı Mahallesi Çaykara Yolu üzerinde hizmete açılan Domino’s Pizza ve Gloria Jean’s Coffees’in açılış törenine Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkan Vekili Timuçin Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Banka Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, Of esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Açılışa katılan davetlilere teşekkür eden İşletme Sahibi Mahmut Sakal; “Dünya çapındaki iki değerli markayı Of’umuza getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iki önemli marka ile Of’umuzun marka değerine değer katacağımıza inanıyorum. Of’umuzun yanı sıra bölgemizde yaşayan halkımıza da kaliteli ve nezih ortamda hizmet sunmayı amaçlıyoruz. Bu özel günümüzde yanımızda olan değerli katılımcılarımıza da teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2021, 03:18

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24