Doç Aydemir Of Fen Lisesi öğrencileriyle söyleşti

Of Fen Lisesi, düzenlediği “Bilim Söyleşileri” etkinliği kapsamında KTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Aydemir’i öğrencileriyle buluşturdu.

Doç Aydemir Of Fen Lisesi öğrencileriyle söyleşti

TUBİTAK Bilim Şenlikleri düzenleyen ve hazırladıkları projelerle Türkiye birinciliği elde eden Of Fen Lisesi, bilim kültürünü daha da geliştirmek için alanında uzman kişileri okullarında ağırlayarak “Bilim Söyleşileri” gerçekleştiriyor.

Etkinlik kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Önder Aydemir, okul öğrencileriyle buluştu.

Nöromühendislik- Steam (Fen, Teknoloji Mühendislik, Sanat ve Matematik) konularında öğrencilerle söyleşide bulunan Doç. Dr. Aydemir, söyleşi sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrencilerin ilgisi, yaklaşımı ve merak uyandıran sorularından mutlu olan Doç. Dr. Aydemir, okul idaresi ve öğrencilere teşekkür etti.

Okul Müdürü Vehap Kurt da yaptığı teşekkür konuşmasında doyurucu ve sorgulayıcı söyleşilerinden dolayı Doç. Dr. Önder Aydemir teşekkür ederek günün anısına Türk Bayrağı hediye etti.

Söyleşiye dinleyici olarak katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı selamlama konuşmasında, “Değerli hocamızı ilçemizde ağırlamaktan mutlu olduk. Hocamız geleceğin teknolojisi konusunda öğrencilerimize ufuk açıcı bilgiler sundu. Öğrencilerimizin istifade ettiğine inanıyorum. Şimdi bakıyorum da ne kadar çok vakit kaybettiğimizi anlıyorum. İnşallah burada yeni Selçuk Bayraktar’lar, Aziz Sancar’lar çıkacaktır. Söyleşinin düzenlenmesinde emeği geçen okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor. Başarılar diliyorum” dedi.

Müdür Kabahasanoğlu günün anısına Doç. Dr. Önder Aydemir’e filografi işlemeli Türk Bayrağı hediye etti.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2022, 16:11

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24