Diyetisyen Murat Türkyılmaz’dan Of’a Özel Diyetisyen merkezi

Diyetisyen Murat Türkyılmaz tarafından Of’ta açılan Sağlıklı Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Diyetisyen Murat Türkyılmaz’dan Of’a Özel Diyetisyen merkezi

Genç Diyetisyen Murat Türkyılmaz tarafından Of’ta Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı.

 

Of’un tanınmış esnaflarından İlyas Türkyılmaz’ın oğlu olan Murat Türkyılmaz, Atatürk Bulvarı Ziraat Bankası karşında bulunan Emin İş Hanı’nda özel bir merkez açtı.

 

İş yerin açılış kurdelesini; Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Barış Çağlar, Baba İlyas Türkyılmaz ve Diyetisyen Murat Türkyılmaz birlikte kestiler.

 

Açılış kurdelesini kesen Müdür Kabahasanoğlu; “Diyetisyen merkezinin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim hayırlı ve bol kazançlar kazanmayı nasip etsin” diyerek düşüncelerini ifade etti.

 

Açılışı yapılan Diyetisyen Merkezinin sahibi Diyetisyen Murat Türkyılmaz da yaptığı konuşmada, ”Memleketimizde böyle bir merkeze ihtiyaç olduğunu gördük. Ayrıca çevremizin de teşvikleriyle böyle bir merkez açmaya karar verdik. İnşallah memleketimize güzel hizmetler veririz. Amacımız halkımıza faydalı olmaktır. Rabbim utandırmasın, mahcup etmesin. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Açılışa Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Barış Çağlar, Of Belediyesi İnsan Kaynaklar Müdürü Yüksel Yaşar, Diyetisyen Murat Türkyılmaz, baba İlyas Türkyılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24