Dernekpazarı’nda ikinci aday adayı Yaşar Falcı

Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Falcı Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Dernekpazarı’nda ikinci aday adayı Yaşar Falcı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için aday adayları şekillenmeye başladı. Dernekpazarı Belediye Başkanlığı için İlçe Başkanı Zeki Avni Usta’nın ardından ikinci aday Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Falcı oldu.

 

Dernekpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Güney Mahallesi Muhtarı Yaşar Falcı yaptığı açıklamada; “Uzun süredir adaylık konusunda yaptığım çalışmalar ve görüşmeler neticesinde halkımızın sesine kulak vererek  Ak Partiden aday adayı olmaya karar verdim. Bu konudaki nihai kararımı Ak Parti İl Başkanımız Sayın Adnan Günnar ile yapmış olduğum görüşmenin ardından kamuoyuyla paylaşıyorum. Partimin ve Hükümetimin desteğini de alarak Dernekpazarı ilçesine hizmete adayım. İlçemiz maalesef terkedilmiş köy görüntüsü vermektedir. Halkımızla ve Büyükşehir Belediyemizle el ele vererek Dernekpazarı'mızı yeniden inşa etme çabası içerisinde olacağız. Aday kim olursa olsun, kazananın partimizin ve Dernekpazarı’mızın olması için gayret sarf edeceğim.  Yapacak çok işimiz var. İşimiz vaktimizden çok. Yapmış olduklarımızı ve projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.

 

Yaşar FALCI Kimdir?

1980 yılında Dernekpazarı’nda doğan Falcı, İlk ve Orta öğrenimini Dernekpazarı’nda, Lise eğitimini Bursa’da tamamladı. Yüksek eğitimine AÖF Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Dernekpazarı Güney Mahallesi Muhtarlığı görevinde bulunan Falcı, Dernekpazarı Muhtarlar Derneği’nin de Kurucu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Sivil Toplum Kuruluşlarında temsilcilik ve yöneticilik yapmakta olan Falcı, Yerel Gazetelerde temsilcilik ve köşe yazarlığı yapmaktadır. Evli ve bir çocuk sahibi olan Falcı, ticaretle uğraşmaktadır.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşar Çakır
Yaşar Çakır - 10 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun.Başarıalr

İLHAN Ayyıldız
İLHAN Ayyıldız - 10 yıl Önce

başkanlık olayında sadece belli yaş sınırlamasında kalınması gerekmiyor genc dinamik atılgan genc adayların olması bizleride gururlandırır neden bir başlangıc olmasın olmasına imkan saglamakta bizlerin elinde oldugunuda bilmek gerekir her şeyden önce ALLAH hayırlısını versin milletimiz adına nasipse hayırlısıysa bu işin ucundan bizlerde tutup el ele verip devletimizi milletimizi dostlarımızı kaldırmak gerekiyor TEBRİK EDİYORUM genç girişimci dostum

OFLİ.
OFLİ. - 10 yıl Önce

OF İLÇESİ TAMAMDA BİRDE DERNEKPAZARI VEYA DİĞER İLÇELER BİZLERİ İLGİLENDİRMİYOR.OKUMAMDA YAZMAMDA TAMAMMI.

reis baba
reis baba - 10 yıl Önce

dernekpazarını ve sorunlarını bilen halk tarafından sevilen genç ama tecrübeli bir kişi.başkanlığı fevkalade yapabilir.seçilmesi dernekpazarlılar için büyük bir kazanç olur rabbim hayırlısını nasip etsin

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24