Dernekpazarı Hasan Cansız Kom ÇPAL’de duygulu veda

Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler sevinçle hüznü bir arada yaşadılar.

Dernekpazarı Hasan Cansız Kom ÇPAL’de duygulu veda

Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Kaymakam Vekili Çaykara Kaymakamı Salih Ciğdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Bilici, Kurum amirleri, Öğretmenler, veliler ve öğrencilerin iştirak ettiği tören, sunucu Deniz Gökdeniz’in yönetiminde Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

 

Okul Müdürü Aziz Özkan’ın yaptığı selamlama konuşmasının ardından  Anadolu Lisesi  Bölüm birincisi Fatmanur Ekşi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi bölüm birincisi Tacettin Yalçınak da birer selamlama konuşması yaptılar.

 

Öğrenciler dört yıllık yaşam sürecinde düşündüklerini, yaptıklarını, beklentilerini ve mezuniyet mutlulukları yanında okuldan ayrılmanın verdiği hüznü belirten güzel cümlelerle törene ayrı bir hava estirdiler.

 

Dört yıl boyunca  yaşadıkları serüvenlerini ve anılarını yansıtan slayt gösterisi de beğeni ile izlendi.

   

Törende mezun olan öğrencilere diplomaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Bilici tarafından verilirken okul birincilerinin plaketlerini ise Kaymakamı Salih Ciğdem takdim etti.

 

Öğrencileri tebrik eden Kaymakam Çiğdem, tüm öğrencileri tebrik ederek kendilerine YKS sınavında başarılar diledi.

 

Kep atma ve toplu fotoğraf çekimi için bahçeye çıkan öğrenciler, keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerinin coşkusunu yaşadılar.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24