Dernekler Turnuvasının finalistleri belli oldu

Of Hayrat Derneği tarafından organize edilen 12.geleneksel futbol turnuvasının finalinde Doğanköyspor ile Tellioğluspor karşılaşacak.

Dernekler Turnuvasının finalistleri belli oldu

Of Hayrat Derneği tarafından 12 yıldır aralıksız olarak organize edilen Of, Hayrat, Çaykara ve Dernekpazarı Dernekleri Arası Futbol Turnuvası’nın yarı final maçları oynandı.

 

25 derneğin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvanın yarı final maçlarında Doğanköyspor, Uğurluspor ile karşılaşırken Tellioğluspor ise Örtülüspor ile karşılaştı.

 

Bakırköy Belediye Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmalarda Doğanköyspor Uğurluspor'u 1-0, Tellioğluspor ise Örtülüspor’u 4-2 yenerek adlarını finale yazdırdılar.

 

Turnuvanın final şöleni 25 Mayıs Pazar günü Bahçelievler Yenibosna Stadında yapılacak.  Saat 17.00’de Uğurluspor ile Örtülüspor arasında 3.maçı oynanırken, 18.00’de ise final maçında Doğanköyspor ile Tellioğluspor takımları karşı karşıya gelecek.

 

Geleneksel turnuvanın final şöleninde bu yıl müzik olmayacak. Geçen hafta Soma’da yaşanan facia nedeniyle turnuvanın final şölenindeki müzik eğlence programı iptal edildi.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

 

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kamil Tellioğlu
Kamil Tellioğlu - 10 yıl Önce

Bugüne kadar kardeşlik havası içinde geçen futbol turnuvalarının birlik ve beraberliğimizin sağlıklı devamını diliyorum.Saygılarımla başarılar diliyorum.Kazanan Of'lular olsun.

Bayram Ali Tellioğlu
Bayram Ali Tellioğlu - 10 yıl Önce

Sayın Tellioğlu Vakfı yöneticilerini Tellioğlu ailesi adına tebrik ediyor. Her konuda başarılarının devamını diliyorum.Allah hakkınızda hayırlı olan her şeyi en kısa zamanda nasip eylesin.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24