Demeli ve Örs’ten Hacıosmanoğlu’na destek

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, Hayrat adayı Hacısmanoğlu’nu tanıttılar.

Demeli ve Örs’ten Hacıosmanoğlu’na destek

MHP Trabzon İl Teşkilatı Hayrat Adayı Yaşar Hacıosmanoğlu’nu kamuoyuna tanıttılar.

 

Hayrat İlçe Başkanlığında düzenlenen törene İl Başkanı Muammer Demeli, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs, Hayrat İlçe Başkanı Ahmet Emin Eray, Belediye Başkan Adayı Yaşar Hacıosmanoğlu ve ilçe yönetimi katıldı.

 

Törende konuşan İl Başkanı Muammer Demeli; “Bu seçimi geçmişle mukayese etmeyin. Bu seçim yeni sandık kurulacak ve bu sandığa atılacak yeni oylar olacak. Çalışan kazanacak. Çok çalışmalıyız. 30 Mart’ta MHP’nin sesi duyulacak ve başarımız konuşulacak” ifadelerini kullandı.

 

Ak Parti ile müthiş bir yarış içerisinde olduklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, “Bu önemli vazifeye Türkiye’nin her zaman kinden daha çok ihtiyacı var. Gidilmedik mahalle, sıkılmadık el ve omuzuna dokunmadığımız insan bırakmayacağız. Kazanacağımıza ben inanıyorum. Vatandaşımızın asaletine yakışan dik duruşumuzla kibirlenmeden, diklenmeden onların yanında olarak çalışmaya devam edeceğiz ve güvenlerini kazanacağız. Çalışmalarımızla da güvene layık olacağımıza inanıyorum. Ak Parti ile müthiş bir çekişme içerisindeyiz. Bu yüzden sahadaki ilerleyişimizi daha da pekiştireceğiz. Vatandaşlarımızla iç içe olacak çalışmalarda bulunmalıyız ve bunu yapmaya mecburuz. 30 Mart seçimlerinde Ortahisar, Akçaabat, Köprübaşı, Sürmene ve pek çok ilçede MHP’nin zaferi olacaktır. Çalışmalar ve gelişmeler bunu gösteriyor” diye konuştu.

 

Kendisine bu görevi verdiği için partisine teşekkür eden Hayrat Belediye Başkan Adayı Yaşar Hacıosmanoğlu, çok çalışarak kendilerine olan güveni hak ettiklerini ispatlayacaklarını belirtti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24