Dekan Birinci’den Kaymakam Arslan’a ziyaret

Of Teknoloji Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Dekan Birinci’den Kaymakam Arslan’a ziyaret

Of Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Gelişli’nin görev süresini tamamlaması nedeniyle Dekanlığa lığına atanan Prof. Dr. Ahmet Birinci, Of Kaymakamı Eren Arslan’ı ziyaret etti.

 

Prof. Dr. Ahmet Birinci’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Kaymakam Arslan; “Kurucu Dekanımız Prof. Dr. Kenan Gelişli hocamızın görev süresi dolması münasebetiyle gerçekleştirilen bu değişikliğin öncelikle Fakültemize, İlimize ve Ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. En önemli öncelikleri arasında yer alan eğitimin faaliyetlerinde Fakültemizin önemli bir misyonu bulunmaktadır. Bu bölgenin evladı olan yeni dekanımızla birlikte eğitim adına güzel çalışmalara imza atacağımıza eminim” dedi.

 

Kendi bölgesinde görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Ahmet Birinci; “Sayın Kaymakamımın eğitim adına yapacağı her türlü faaliyette yanlarında olmaya hazırız. Ülkemizin değişik yerlerinden gelerek Fakültemizde eğitim gören çocuklarımız ailelerinin bizlere birer emanetidir. Bölgeye eğitim alanında önemli bir katma değer sunan bu çocuklarımıza her daim sahip çıkmalıyız” dedi.

 

Ziyarete, Of Teknoloji Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Egemen Arat, Fakülte Genel Sekreteri Hasan Cevahir de eşlik etti.

 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24