Cumder’den Cumapazarlı çocuklara oyun parkı

CUMDER tarafından temin edilerek Cumapazarı İlk ve Orta Okulu’nun bahçesine kurulan çocuk oyun parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cumder’den Cumapazarlı çocuklara oyun parkı

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin girişimleri sonucu Güngören Belediyesi’nin katkıları ile Cumapazarı İlk ve Orta Okulunun bahçesine kurulan çocuk parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Açılış törenine Of Belediye Başkan Vekili Ahmet Cevahir, Cumapazarı Belediye Başkan Vekili Çetin Öner, Cumder Başkanı Yaşar Çakır, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Gündüz, Okul Müdürü Hikmet Turan, Of Medya Derneği Başkanı ve Genel Yayın Yönetmenimiz Yüksel Yaşar, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, daire Amirleri, Okulun öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

Törende konuşa Okul Müdürü Hikmet Turan, Çocuk Oyun Parkının okula kazandırılmasında emeği geçen Cumder Başkanı Yaşar Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerine ve Güngören belediyesine teşekkür etti.

 

CUMDER Başkanı Yaşar Çakır ise yaptığı konuşmada; “Cumapazarı’nda 23 yıllık görev sürem içerisinde çocukların neden bizim beldemizde çocuk parkımız yok demeleri içimde bir yara olmuştu. Dernek Başkanı seçildiğim günden bu yana yönetim kurulumuz ile birlikte beldemiz için neler yapabiliriz diye düşündük. Derneğimizin faaliyetlerini sürdürdüğü Güngören ilçemizde fırsat buldukça kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaret ederek yerel yönetimler ile ve gerekse sivil toplum kuruluşları ile sürekli diyaloglarımız devam etmiştir. Bu ziyaretlerimiz kapsamında Güngören Belediyemizden çocuk parkı talebimiz oldu. Talebimizi olumlu karşıladılar. Dernek olarak çocuk parkımızı teslim alarak Beldemize ulaştırdık. Trabzon belediyesi ile koordine sağlayarak parkın kurulmasının tamamlanması ardından açılışını yaparak çocuklarımızın hizmetine sunduk. Ben buradan Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve Başkan Yardımcısı Fatih Özçiceğe ve Trabzon Belediyesine teşekkür etmek istiyorum. Dernek olarak çocuklarımızı sevindirmekten son derece mutlu olduk. Açılışımıza katılarak çocuklarımızın sevincini paylaşan siz değerli misafirlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler her ne kadar beldemizden uzakta olsak da kalbimiz beldemize için atıyor. Bu beldede bir taş taş koyanın da kölesi oluruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Başkan vekilleri öğrencilerle birlikte açılış kurdelesini keserek oyun parkını çocukların hizmetine sundular.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serkan
Serkan - 10 yıl Önce

Cumderi tebrik ediyorum küçükde olsa beldemize hizmet etti maalesef bizim Başkan'da gezsin ankara İstanbul yazık valla Bi de Of'a aday olmuş seni yaylaya Muhtar yapmam bilesin git kaveye ogey oyna

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24