CUMDER geçmişini yad etti

Merkezi İstanbul Güngören’de bulunan Of Cumapazarı Yardımlaşma Derneği, düzenlediği geleneksel gecesi ile geçmişlerini andı.

CUMDER geçmişini yad etti

Kısa adı Cumder olan Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği geleneksel hale  getirdiği Geçmişi Yad Etme programı ile merhum vatandaşlarını andı.

 

Dernek Başkanı Yaşar Çakır ve çok sayıda dernek üyesinin katıldığı programa İlahiyatcı Dursun Yılmaz, Ahmet Altunsoy, Dursun Yılmaz, Mehmet Reisoğlu, Recep Kahvecioğlu,  NecmettinTekin, Hanefi Yılmaz ve Akif Duman Hoca da katıldı.

 

Hocaların okuduğu sureler gönüllere su serperken Cumapazarlı ezgilerin yorumcusu Ahmet Okur da  okuduğu ezgilerle geceye katılım sağlayan Cumapazarlıları duygulandırdı.

 

Dernek Başkanı Yaşar Çakır yaptığı açıklamada; “Başkan seçildiğimiz ilk günkü  projelerimden en büyüğü, derneğimize bir yer alımı idi. Onun müjdesini veriyorum size. Derneğimize güzel bir yer aldık, hepimize  hayırlı olsun. Biz aldık, bizden sonrakiler inşallah daha güzel işlere imza atacaklardır. El birliği ile yüzde seksenini tamamladık. Yüzde yirmi civarında bir eksiğimiz var. Onu da hep beraber tamamlayıp yeni dernek merkezimizin tapusunu  almış olacağız. Gecemize katılan siz değerli dostlara teşekkür ediyorum. Hayatını kaybeden hemşerilerimize de Allah’ta rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber-Foto: Sadullah Dervişoğlu

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24