Cumder Cumapazarlıları kemençe ve horona doyurdu

CUMDER tarafından düzenlenen geleneksel Kaynaşma ve Birliktelik Şenliği’nde Cumapazarılılar ve bölge halkı müzik ve horona doydu.

Cumder Cumapazarlıları kemençe ve horona doyurdu

Cumapazarı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen geleneksel kaynaşma ve birliktelik şenliği Cumapazarı’nda yapıldı.

 

Cumpazarı İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen eğlence dolu gecede yöremizin yetiştirdiği önemli sanatçılar Ahmet Okur, Turan Topçuoğlu, Mesut Çakır ve Onay Şahin sahne aldı.

 

Seslendirdikleri birbirinden güzel türkülerle katılımcılara keyifli dakikalar sunan sanatçılar, hareketli parçalarıyla ve kemençeleriyle de davetlileri horona doyurdular.

 

Güzel bir kaynaşma sağladıklarını ifade eden CUMDER Başkanı Yaşar Çakır; “İş hayatı ve bir çok nedenden dolayı Cumapazarı dışında yaşayan hemşerilerimizi burada yaşayan vatandaşlarımızla bir araya getirmek ve kaynaşmalarına vesile olmak amacıyla başlattığımız etkinlikleri üç yıldır sürdürüyoruz. Güzel bir gece yaşadık. Sanatçı dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizler kırmayıp bu güzel gecede bizlerle birlikte oldular. Cumapazarı halkımıza ve komşu mahallelerden gecemize iştirak eden tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizi geliştirme adına bu güzel gecelerimizi sürdürmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Gecede Dernek Yöneticileri Derneğe yaptıkları katkılar ve verdiği emekler nedeniyle Başkan Yaşar Çakır’a ve Başkan Yardımcısı Abdullah Koç’a birer hediye takdim ettiler.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24