Cumapazarlılar sandıkta cevap verecek

Cumapazarlılar, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumapazarı’nı yok sayan siyasi partilere dersini vereceklerini söylediler.

Cumapazarlılar sandıkta cevap verecek

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde siyasi partilerin aday göstermelerinde yaşanan sıkıntılar bu kez Cumapazarı’na sıçradı.

 

Bölümlü Beldesi’nde yaşanan isyanın ardından bu kez Cumapazarlılar siyasilere tepki gösterdiler.

 

Of’un kapanacak olan önemli beldelerinden biri olan Cumapazarın’da Belediye önünde toplanan vatandaşlar, Of Belediye Başkan Adayının belirlenme sürecinde yaşananlara ve Meclis Üyesi adaylarının belirlenmesine tepki gösterdiler.

 

Bir basın açıklaması yapan Cumapazarlılar, Cumapazarı’na yapılan haksızlığın hesabının 30 Mart’ta görüleceğini ifade ettiler.

 

Cum-Der Başkanı Yaşar Çakır yaptığı basın açıklamasında; “Yeni Büyükşehir kanunu ile mahallerle dönüşen beldemiz halkı olarak daha iyi hizmet alamayacağımız konusunda endişeliyiz. Demokrasi birilerin korunup birilerinin dayatması ile insanların iradelerinin yok sayıldığı sistem değildir. Demokrasi tepeden atama ile değil milletin taleplerinin baz alındığı yönetimdir. Bizler yöre halkı olarak sağlıklı hizmet almak istiyoruz. Biz şahsi menfaatlerin değil, milletin menfaatlerini kollayacak siyasiler istiyoruz. Tek kişinin hazırladığı listeler istemiyoruz. Kendi sorunlarımızı bilen, bizden olan adayların bizlere daha iyi hizmet vereceğine inanıyoruz. Bulunduğumuz yöre yirmi bin nüfusu yazın ise elli bin nüfusu barındırmaktadır. Yöremiz adaylarının seçilememe ihtimali yüksek yerlerden aday gösterildiği üzülerek öğrenmekteyiz. Yöre insanlarımızın dertlerine tercüman olacak, yöre insanımızın hemen ulaşabileceği kendinden olan adayların büyükşehir meclisine girecek sıradan olmayışı bizleri derinden üzmektedir. Bizler yöre insanı olarak bu taleplerimizin dikkate alınmasını rica ediyoruz. Sandıkta söz milletindir düsturuyla hareket edeceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
1
1 - 10 yıl Önce

EN DOĞRU CEVABI VERECEĞİNİZDEN EMİNİM.

Erdal
Erdal - 10 yıl Önce

Yanlışa sessiZ kalanlar dilsiz şeytandır bu daha başlangıç bu millet kendini temsil etme hakkına sahip olanı seçecektir

Serkan
Serkan - 10 yıl Önce

Yalandan yere cumapszarına gelip boy göstermeyin boyunuzu 30 Martdan sonra ölçersiniz

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24