Çolak ve Saral ailelerinin acı günü

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden merhum İslam oğlu Ali Yaşar Çolak ile Çamlıtepe Mahallesi sakinlerinden Akif eşi Zinnet Saral son yolculuklarına uğurlandılar.

Çolak ve Saral ailelerinin acı günü

Of’un Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden merhum İslam oğlu Ali Yaşar Çolak ile Çamlıtepe Mahallesi sakinlerinden Akif eşi Zinnet Saral son yolculuklarına birlikte uğurlandılar.

 

Ömer, Osman Nuri, Ali, Mehmet ve Milli Eğitim Bakanlığı Maarif Başmüfettişi Adnan Çolak’ın babaları, Of esnaflarından Hakan Çolak'ın dedesi olan Ali Yaşar Çolak, kısa bir süre önce geçirdiği hastalığa bağlı olarak önceki gün hayatını kaybetmişti.

 

Sıtkı, İsmet, İsmail ve Hasan Tahsin Saral’ın kardeşleri olan Zinnet Saral da önceki gün vefat etmişti.

 

Çolak ve Saral’ın cenazeleri Of Çarşıbaşı Büyük Camii’nde aynı anda kılınan cenaze namazlarının ardından mahallelerindeki aile mezarlıklarına defnedildiler.

 

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun kıldırdığı cenaze namazına Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Çolak ve Saral ailelerinin dost ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24