“Çığır Açan Lider” Erbakan Of’ta anıldı

54.Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ölümünün 1.yılında Of’ta anıldı.

“Çığır Açan Lider” Erbakan Of’ta anıldı
Saadet Partisi Of İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programla ölümünün birinci yılında 54.hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan anıldı.
 
Of Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Çorum Belediyesi eski Başkanı Prof. Dr. Arif Ersoy konuşmacı olarak katıldı.
 
Programa, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Mahmut Çizmecioğlu, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Araklı Belediyesi eski Başkanı Ümit Çebi, Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya, Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
 
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın hayatını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı.
 
Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, “merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ölümünün 1.yıl dönümünde teşkilat olarak iki program düzenledik. Birincisini burada hep birlikte yaşıyoruz, diğerini de önümüzdeki hafta Perşembe günü akşam Çarşıbaşı Büyük Camide hatim programı yapacağız” dedi.
 
Programda konuşan Prof. Dr. Arif Ersoy Erbakan’ın hayat hikayesini ve mücadelesini anlatırken merhum Erbakan’ı “Çığır açan bir rehber” olarak nitelendirdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah Baba
Abdullah Baba - 12 yıl Önce

Evet , gerçekten büyük bir lider ve dava adamı olan Erbakan yeri doldurulması çok çok zor bir şahsiyet. Mekanı Cennet olsun.İnşaallah peşinden onu anlayanlar ve ananlar boşluğunu dolduracak nesiller için ciddi çalışmalar yaparlar.Ağlamak ve övmekle pek bir şey olmuyor.Önemli olan O'nun inanç ve fikir dünyasını yaşatacak çalışmalarda bulşunmaktır. Tüm gönül dostlarına sonsuzca selamlar. Tekrar kabri Cennet bahçesi olur inşaallah.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24