CHP’den Çayda yarım, ekmekte tam projesi

CHP Of İlçe Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen “Çayda yarım, ekmekte tam” projesi kapsamında, partililer Uluağaç Köyü’nde çay toplayan aile ile bir gün geçirdiler.

CHP’den Çayda yarım, ekmekte tam projesi

CHP Parti Okulu tarafından düzenlenen proje kapsamında Of İlçe yöneticileri çay tarımı ile uğraşan bir aileye konuk oldular.

 

Of ve Sürmene ilçelerinde uygulanan ve “Çayda yarım, ekmekte tam” adıyla adlandırılan proje kapsamında, Of’ta Uluağaç Köyü’nde çay toplayan bir aileye konuk olan partililer, aile ile birlikte çay bahçesinde çay topladı ve toplanan çayları taşıdılar.

 

İlçe Başkanı Emel Saral, İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Özçelik, Partililer Engin Ustabaş, Mehmet Öksüz ve Berk Savaş’ın katıldığı etkinlikte çay toplayan aile ile birlikte bir gün geçirdiler. Topladıkları çayları araziden taşıyan partililer, aile birlikte yemek yiyip sohbet ettiler.

 

Projenin amacının; “Ailelerin birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını geliştirmeye yardımcı olmak, Ailelerin ve yakınlarının Cumhuriyet Halk Partisine yakınlık duymalarını sağlamak, Kadınlara dokunarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin varlığını hissettirmek, Etkinlik alanında duyan gören halkın Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı böyle bir etkinlikten haberdar olması ve Etkinliğe katılan ailelerin, tanıdıklarına Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı bu etkinliği anlatacak olması” olarak değerlendirilen CHP Of İlçe Başkanı Emel Saral, başarılı sonuçlar elde ettiklerini belirtti.

 

Saral açıklamasında “İlçemizin en önemli tarım girdisi olan çay ürününde yarıcı kültürü ile çalıştırılan ailelerin, en önemlisi yöremiz kadınlarının yaşamakta olduğu güçlükleri ve bu denli çalışmanın ardından hak ettikleri kazancı elde edememelerinin hezimetini anlatmaktadır. CHP'nin amacı bu zorlu coğrafyada bu mücadeleyi veren insanlara dokunmak, bir nebze dahi olsa bir günü onlarla paylaşarak ne yaşadıklarını anlayabilmek, onların yaşamakta olduğu sıkıntıları yakından görerek  kendilerine destek olma çabasıdır” ifadelerine yer verdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih seyhan
fatih seyhan - 11 yıl Önce

ey chp ahalisi yazın neredydiniz de şimdi cıkdınız meydana aslında kışın uyumak yazın çalışmak lazım siz ise dam dersi yazın uyuyup kışın olmayan meydana cıkıyorsunuz halk nerede halkcı parti nerede

Y.Hacıahmetoğlu
Y.Hacıahmetoğlu - 11 yıl Önce

Şu işe bakınız.Kış ortasında ne hallere kaldık.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24