Çaykara’da Ak Parti’nin ilk aday adayı Hanefi Tok

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Çaykara Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığını açıklayan ilk isim kurucu ilçe başkanı Hanefi Tok oldu.

Çaykara’da Ak Parti’nin ilk aday adayı Hanefi Tok

Çaykara Belediye Başkanlığı için ilk aday adayı Ak Parti’den çıktı. Ak Parti’nin Çaykara kurucu ilçe başkanlığını yapan Tok, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerde Çaykara Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

 

İlçe Başkanlığında düzenlene törenle adaylığını açıklayan Tok, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Temel Şimşek’e sundu.

 

Bir önceki seçimlerde Ak Parti’nin Başkan Adayı olduğunu hatırlatan Tok, “İlçemizin özel durumu nedeniyle bir önceki seçimde Belediye Başkanlığını kazanamadık. Trabzon’umuzun Büyükşehir olmasıyla birlikte şartlar şimdi çok daha farklı hale gelmiştir. Belde ve köylerimiz de Çaykara Belediye Başkanlığı için oy kullanacaklar. İnşallah bu kez Çaykara’yı da Ak Parti kadrolarıyla buluşturup beklenen hizmetleri hayata geçirmek için aday oluyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlçe Başkanı Temel Şimşek ise yaptığı açıklamada “Ak Parti’nin misyonuna ve vizyonuna uygun hizmet sunabilecek, en büyük oy potansiyeline sahip  adayın belirlenmesinde  azami titizliği göstererek  en doğru seçimle  adayımızı  teşkilata sunacağız" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24