Cansızoğlu ailesi ana yurtta toplandı

Dernekpazarı’nın yanı sıra yurdun değişik bölgelerinde ikamet eden Cansızoğlu ailesinin üyeleri, Cansızoğlu Vakfı’nın Dernekpazarı’nda düzenlediği kaynaşma yemeğinde buluştu.

Cansızoğlu ailesi ana yurtta toplandı

Cansızoğlu aile üyeleri kurdukları CANSIZOĞLU VAKFI tarafından düzenlenen etkinlikte her yıl bir araya gelip aile bağlarını güçlendiriyorlar.

 

Dernekpazarı’nın yanı sıra ülkemizin değişik bölgelerinde yaşayan Cansızoğlu ailesinin üyeleri, Cansızoğlu Vakfı tarafından Dernekpazarı’nda düzenlenen kaynaşma yemeğinde bir araya geldiler.


Dernekpazarı, Of, Akçaabat, Beşikdüzü, Eynesil, Bayburt, Şiran ve Zonguldak’ta ağırlıklı olarak  olmak üzere yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yerleşik olarak yaşayan Cansızoğlu Ailesi, ana yurdu olan Dernekpazarı’nda buluştular.

 

Dernekpazarı Eski Belediye Başkanı Cevdet Cemal Cansız’ın organize ettiği ve Hasan Cansız Kom Çok Amaçlı Lisesi bahçesinde  gerçekleşen yemeğe, İstanbul  Cerrahpaşa Tıp Fakültesi KBB  Bölüm Başkanı ve YÖK Üyesi Profesör Dr. Harun Cansız,  Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, yaklaşık 30 hanenin ikamet ettiği Şiran’dan  90 kişi ve çok sayıda aile üyesi katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Felsefe  Profesörü  olarak görev yapmakta olan Niyazı Kahveci’nin konferans verdiği programın ardından davetliler Yakup Atalay’ın kemençesi, Şiran gurubunun davul ve zurnası eşliğinde bol bol horon oynadılar.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24