Çamlı Konak Restorant hizmete açıldı

Of Çaykara Yolu Hacıbayramoğlu Moil Petrol yanında yapımı tamamlanan Konak Kafe ve Restoran düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Çamlı Konak Restorant hizmete açıldı

Of Çaykara Yolu üzerinde Kiraz Mahallesi mevkiinde bulunan Hacıbayramoğlu Moil Petrol yanında yapımı tamamlanan Konak Kafe ve Restoran düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Yöre halkına ve bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere hizmet vermek amacıyla Ramazan Balık ve Murat Yörük ortalar tarafından açılan Konak Kafe ve Restoran’ın açılışına Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Açılış Kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve Nüfus Müdürü Emin Ulu birlikte yaparken açılışta konuşan Müdür Kabahasanoğlu: “Allah hayırlı ve helalinden bol kazançlar nasip etsin. Bölgemizin böyle tesislere ihtiyacı var. İnşallah güzel hizmet ederek bu ihtiyacı gidermeye çalışırlar” ifadelerini kullandı.

 

Açılışta kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür eden İşletme sahiplerinden Murat Yörük; “Arkadaşlarla düşündük taşındık bölgemizin böyle bir tesise ihtiyacı olduğu fikrine vardık. Hem bölgeye, hem turistlere hizmet edecek bir tesis açtık. İnşallah kaliteli hizmetin yanında müşterilerin memnun olacağı ücret prensibinde olacağız. Herkesi bu hizmetten yararlanmaya bekliyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti birinci önceliğimiz olacaktır” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24