Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanacak olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Of Müftülüğü tarafından hafta boyunca çok sayıda etkinlik düzenlenecek.

Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arsında kutlanan ve bu yıl “Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler” teması ile icra edilecek olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Of Müftülüğü tarafından hafta boyunca bir dizi etkinlik düzenlenecek.

 

1 Ekim’de Of İlçe Müftülüğünde yapılacak olan bilgilendirme toplantısı ile başlayacak olan etkinlikler kapsamında hafta boyunca ilçemizde bulunan tüm cami ve Kur’an Kurslarının bakım ve temizliği denetlenecek.

 

2, 3 ve 5 Ekim’de kurum, kuruluş, şehit yakını, esnaf ve engelli okulları ziyaret edilirken

4 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Sahil Gün Batımı Tesislerinde Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu tarafından “Mescidin Hadimi, Peygamberin Varisi Olmak” konulu konferans verilecek.

 

4 Ekim Perşembe günü Çarşıbaşı Büyü Camiinde hatim ve mevlit programı düzenlenirken aynı gün sabah ise Sahil Günbatımı Tesislerinde Emekli Din Görevlileri buluşması yapılacak.

 

5 Ekim Cuma günü Of Çarşıbaşı Camiinde sabah namazı buluşması ve yine aynı camide hat sanatı sergisi, tüm camilerde vaaz ve Cuma hutbesi ile haftanın önemine vurgu yapılacak.

 

Etkinlikler 5 Ekim Cuma günü Cuma Namazı sonrasında Of Çarşıbaşı Camii önünde Kızılay Kan Bağışı aracı tarafından kan bağışı ve kadınlara yönelik irşat programı ile sona erecek.a

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24