Çakıroğlu; Biz oraya hizmet için talibiz

Of Hayrat Derneği Başkan Adayı Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kaan Çakıroğlu “Biz oraya hizmet için talibiz” dedi.

Çakıroğlu; Biz oraya hizmet için talibiz

Of Hayrat Derneği Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kaan Çakıroğlu, Of Hayrat Derneklerini ziyaret ederek projelerini anlatıyor.

Of ve Hayratlılara hizmet etmek için yola çıktıklarını belirten Çakıroğlu, yaklaşan kongre öncesi Of Hayrat Derneklerini ziyaret ederek istişarelerde bulunuyor.

Yol arkadaşları ile beraber kapı kapı gezerek göreve geldiklerinde hayata geçirecekleri, Oflu ve Hayratlı gençlere ışık tutacak projelerini anlatan Başkan Adayı Emir Kaan Çakıroğlu, Of Kıyıboyu Derneğini ziyaret etti.

Burada gençlerle sohbet eden ve projelerini anlatan Çakıroğlu; “Geçtiğimiz kongrede adaydık lakin o süreçte mevcut yönetimin devam eden bir takım çalışmaları vardı. Değerli büyüklerimizin bu projelerin bitmesi için bir dönem daha kalmaları yönünde önerisi ile yapılan işlerin tamamlanması adına geri çekildik. Bu güne bakarsak artık yapacak çok işimiz var enerjimiz var. Bu enerjiyi iyi yönde kullanmak istiyoruz. Oflu ve Hayratlı genç kardeşlerimiz bizden hizmet bekliyor. Bu anlamda Of Hayrat Derneğinin yönetimine talibiz. Desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24