Bölümlü Köprüsü hizmete girdi

Of-Çaykara Karayolu üzerinde bulunan Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi ve Bölümlü-Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü, inşaat çalışmalarının ardından asfaltlanarak hizmete açıldı.

Bölümlü Köprüsü hizmete girdi

Bölümlü Mahallesi, Çataldere Mahallesi ve Bölümlü ile Dernekpazarı Akköse bağlantısını sağlayan Bölümlü Köprüsü tamamlanarak hizmete açıldı.

 

7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde Süleyman Soylu tarafından sözü verilen köprü, kısa sürede tamamlandı.

 

Of’un en büyük mahallesi olan aynı zamanda Of Belediyesi Bölümlü Şantiyesine de ulaşımı sağlayan köprüde ulaşıma ciddi sıkıntılar yaşanmaktaydı.

 

Tek araç geçişine imkan veren köprüde köprüye giriş ve çıkışlarda büyük sıkıntılar yaşanıyordu. Özellikle yaz sezonunda trafiğin iyice arttığı bölgede ulaşımda ciddi sorunlar yaşanmaktaydı.

 

Of Havadis’in daha önce defalarca haber yaparak gündeme taşıdığı köprü, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde gündeme gelmiş, Ak Parti’den Trabzon Milletvekili Adayı olan Süleyman Soylu, köprünün yapım sözünü vermişti.

 

DSİ tarafından kısa sürede yapımı tamamlanan köprü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Of Belediyesi tarafından üzeri de asfaltlanarak hizmet vermeye başladı.

 

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, DSİ Bölge Müdürü Mahmut Berber, köprüde devam etmekte olan asfaltlama çalışmalarını yerinde incelediler.

 

BAKANIMIZHER ZAMAN OF’UN YANINDA

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun bölgeye verdiği sözü kısa sürede yerine getirdiğini ifade ederken, “Sayın Bakanımız sözlerini kısa sürede yerine getirdiler. Bölgenin önemli ihtiyaçlarından biri olan köprümüz Sayın Bakanımızın talimatları ile DSİ tarafından kısa sürede tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da asfaltlama çalışmasını hemen gerçekleştirdiler. Köprü ve bağlantı yolları asfaltlandı. Sağ olsunlar var olsunlar. Of olarak desteklerini her zaman yanımızda hissediyoruz” dedi.

 

TERZİOĞLU’NDAN DA TEŞEKÜR

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ise yaptığı açılamada; Sayın bakanımızın talimatı ile Bölümlü Mahallemize yaptırmış olduğumuz köprünün hizmete girmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Sayın Bakanımıza, emek veren DSİ Bölge Müdürümüze ve bütün çalışanlara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24