Bir yanda anne acısı bir yanda evlat acısı

Of’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada vefat eden Hatice Aydoğdu ile torunu Selman Aydoğdu düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuklarına uğurlandılar.

Bir yanda anne acısı bir yanda evlat acısı

Of’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen kazada olay yerinde vefat eden Selman Aydoğdu (3) ile kaldırıldığı hastanede vefat eden babaannesi Hatice Aydoğdu (76) Of’ta düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuklarına uğurlandılar.

 

Of Çarşıbaşı Camii önünde düzenlenen cenaze töreninde annesini ve evladını son yolculuğuna birlikte uğurlayan Güresen Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Bilal Aydoğdu ile annesi ve yeğenini aynı musallada yan yana son yolculuğuna uğurlayan Yemişalan Mahallesi Kur’an Kursu Öğreticisi Arif Aydoğdu gözyaşlarını tutmakta zorlandı.

 

Selman Aydoğdu’nun cenaze namazını babası Bilal Aydoğdu hoca kıldırırken anneleri Hatice Aydoğdu’nun cenazesini ise Arif Aydoğdu hoca kıldırdı.

 

Kemal Korkmaz hocanın yaptığı duanın ardından teşekkür konuşması yapan Arif Aydoğdu, acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN
DURSUN SULUKAN - 5 yıl Önce

ALLAH RAHMET ETSİN VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24