Bilgin ve Karal ailelerinin acı günü

Hayatlarını kaybeden İdris Bilgin ile Mustafa Karal, Çarşıbaşı Camii önünde aynı musallada son yolculuklarına uğurlandılar.

Bilgin ve Karal ailelerinin acı günü

Of Çarşıbaşı Camii iki cenazeye birden ev sahipliği yaptı. Bilgin ve Karal aileleri aynı acıyı paylaştılar.

 

Öğretmen Kerim Karal, İmam Hatip Selim Karal, İsmail Karal, Kamil Karal ve Ali Karal’ın babaları Karabudak Köyü sakinlerinden Mustafa Karal hayatını kaybetti.

 

Of Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu Öğretmenlerinden Zeynel Bilgin, Zeki Bilgin ve Ressam Zeynep Bilgin’in babaları Ballıca Beldesi sakinlerinden merhum Ahmet oğlu İdris Bilgin de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

 

Bilgin ve Karal’ın cenazeleri Cuma Namazını müteakip Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazının aile mezarlıklarında toprağa verildiler.

 

Yan yana konularak ayrı ayrı kılınan cenaze törenine Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Murat Saral, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdareci ve Personelleri, Okul Müdürleri ve Öğretmenler, Of Müftülüğü İdareci ve Personelleri, Din Görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 10 yıl Önce

VEFAT EDEN MUSTAFA KARAL İLE İDRİS BİLGİNE ALLAHTAN RAHMET VE GERİDE KALAN TÜM AİLE FERTLERİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

ömür
ömür - 10 yıl Önce

allah rahmet eylesin itris dayı harika insandı

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24