Bem Bir Sen üyesi memurlar Of’ta buluştu

Of, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat Belediyelerinde görev yapan Bembirsen üyesi memurlar, il başkanlığının düzenlediği kaynaşma yemeğinde buluştular.

Bem Bir Sen üyesi memurlar Of’ta buluştu
Bembirsen Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Of İlçe Temsilciliği tarafından organize edilen kaynaşma yemeğinde Of, Çaykara, Dernekpazarı ve Hayrat Belediyelerinde görev yapan Bembirsen üyesi memurlar bir araya geldiler.

 

Of Sahil Hasbahçe Restoran’da düzenlenen yemeğe Bembirsen Trabzon İl Başkanı Muammer Şahin, Başkan Yardımcıları Yılmaz Aktaş ve Eren Şişman, Memursen Of İlçe Başkanı ve Bembirsen Of İlçe Temsilcisi Yüksel Yaşar, Dernekpazarı İlçe Temsilcisi Yavuz Orhan, Çayakara İlçe Temsilcisi Bahattin Kaplan ve bembirsen üyesi memurlar katıldı.

 

Yemekte konuşan Memursen Of İlçe Başkanı, Bembirsen Of İlçe Temsilcisi ve Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar; “İl Başkanımızın talepleri doğrultusunda organize ettiğimiz bu güzel buluşmada Of’umuzun yanı sıra Çaykara, Hayrat ve Dernekpazarı belediyelerimizde görev yapan siz değerli bembirsen üyesi arkadaşlarımızla bir aradayız. Amacımız bölgemiz içerisinde görev yapan arkadaşlarımızla bir arada olup sendikal faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunmaktır. Katılımınız nedeniyle hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Üyelerin söz alıp kendilerini tanıttığı buluşmada yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler veren İl Başkanı Muammer Şahin; “Memursen olarak bir milyonu aşkın üyemizle ülkemizin yanı sıra dünyanın da en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Konfederasyona bağlı sendikalar olarak her dalda yetkili sendika konumundayız. Bembirsen de rakiplerine fark atarak bir numaralı sendika konumundayız. Belediyelerimizle imzaladığımız sosyal denge sözleşmeleriyle imkan dahilinde çalışanlarımıza ilave katkılar sunuyoruz. Bu konuda belediye başkanlarımıza özellikle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Çay sohbeti ile devam eden kaynaşma yemeği hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24