Belediye Başkanları Tokat’ta toplandı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından “AK Belediyeler 2019 Yolunda” sloganıyla düzenlenen AK Parti’li belediye başkanlarının Karadeniz Bölge Toplantısı Tokat’ta yapıldı.

Belediye Başkanları Tokat’ta toplandı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından “AK Belediyeler 2019 Yolunda” sloganıyla Tokat’ta düzenlenen AK Parti’li belediye başkanlarının Karadeniz Bölge Toplantısı, 15 il belediyesi, 3 büyükşehir belediyesi, ilçe ve belde belediye başkanlarının katılımıyla yapıldı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya başkanlığında yapılan ve iki gün devam eden toplantının ilk gününde belediye başkanları deneyimlerini paylaşırken ikinci ve son günde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kaya katılımcılara hitap etti.

 

2 gün süren toplantıyı değerlendiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu faydalı bir program yapıldığını dile getirerek, “Belediyeler ve belediye başkanlarımız için çok verimli bir program oldu. Yaklaşan seçimler öncesinde önemli bir değerlendirme yapma imkânını bulduk. Misafirperverliklerinden ötürü Tokat Belediye Başkanımıza ve Tokat İl Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantıya bölge belediye başkanlarımızdan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr Mehmet Aşık, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Çaykara Belediye Bakanı Hanefi Tok ve Trabzon’un diğer ilçe belediye başkanları da katıldı.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24