Başkanlardan Varank ve Karaismailoğlu’na ziyaret

Başkanlar Ahmet Çapoğlu ile Salim Salih Sarıalioğlu Bakanlar Varank ile Karaismailoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Başkanlardan Varank ve Karaismailoğlu’na ziyaret

AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Günübirlik olarak Ankara’ya giden Başkanlar Çapoğlu ile Sarıalioğlu, Bakanları makamlarında ziyaret ettiler.

İlk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu, ziyaret eden başkanlar Çapoğlu ile Sarıalioğlu, bir süre sohbet ettikleri Bakan Karaismailoğlu’na plaket takdim ettiler.

İkinci ziyaretlerini Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na yapan başkanlar Çapoğlu ile Sarıalioğlu, Bakan Varank ile de bir süre sohbet ettiler.

Ankara'da Of için bereketli bir gün geçirdiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu; “AK Parti Of İlçe Başkanımız Ahmet Çapoğlu ile birlikte, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank ile bir araya geldik. Ulaşım alanında Of'umuz için önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu bağlamda yaptığımız istişareler önemliydi. Of'umuzda hayata geçireceğimiz projelerimizi konuştuk. İnşallah çok yakında yine hayırlı haberler vereceğiz. Sayın Bakanımıza ulaşım alanındaki projelerimize destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Nazik misafirperverlikleri için Sayın Bakanlarımıza teşekkür ediyorum. Of'umuza yeni müjdeler yolda” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24