Başkanlardan Of halkına teşekkür

10 Ağustos Pazar Günü yapılan seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 86 oy vererek Cumhurbaşkanı seçilmesine vesile olan Of Halkına ilçe ve belediye başkanından teşekkür geldi.

 Başkanlardan Of halkına teşekkür

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesine verdikleri büyük destek nedeniyle Of halkına teşekkür ettiler.

 

Seçim sonuçlarını değerlendiren İlçe Başkanı Terzioğlu; “Seçim çalışmalarımız esnasında halkımızdan büyük sevgi ve destek gördük. Bu destek bizi rekor beklentisine sevk etti. O nedenle mesajlarımızda bunu dile getirdik. Şükürler olsun ki Of Halkı bizleri mahcup etmedi. Yüzde 86 oy oranıyla Of Tarihinin en yüksek oy oranına ulaştık. Görev süremiz içerisinde girmiş olduğumuz 4 seçimden de zaferle çıktık. Biri genel, biri referandum, biri yerel ve son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hep oy oranımızı yükselttik. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı çok önemli hizmetlerin yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanlığı döneminde Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar’ın bölgemize kazandırdığı çok değerli hizmetleri, halkımız tarafından unutulmadı. Teşkilatımızla birlikte gecemizi gündüzümüze katarak dur durak bilmeden mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olabilmesi için oy istedik. Halkımız da büyük bir teveccüh gösterdi ve Milletin Adamını Cumhurbaşkanı seçti. Desteklerini esirgemeyen tüm Of halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah çalışmalarımızla Of halkımıza daha güzel hizmetler sunmanın gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada; “Of halkımız, girdiği bütün seçimlerde sürekli zafer kazanan, halkımızın gönlünde büyük bir taht kuran, bir zamanlar "Muhtar bile olamaz" denen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, büyük bir destekle Türkiye Cumhuriyeti’nin en yüksek makamına taşınmasına vesile olmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde halka hizmete başlayan ancak çeşitli engellemelere rağmen sürekli halkımızdan destek alarak Cumhurbaşkanlığı Makamına seçilmiştir. İçerde ve dışarıda ülkemizi onurla ve gururla temsil eden, milletimizin başını eğdirmeyen Tayyip Erdoğan, dünyadaki bütün mazlumların vicdanının ses olmuştur. Of Halkımız da Halkın Adamına gereken desteği vererek kendisini halkın Cumhuru yapmıştır. Seçim çalışmaları sürecinde gece gündüz demeden yoğun bir mücadele veren Gençlik kolları, kadın kolları ve tüm Parti Teşkilatımıza, parti üyelerimize ve Of Halkımıza teşekkür ediyoruz. Seçim sonuçlarının Ülkemize, Milletimize ve tüm dünyadaki mazlum milletlere hayırlı olmasını yüce rabbimden diliyor, tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
40.
40. - 10 yıl Önce

DEĞERLİ OFLU HEMŞERİLERİM SİZE GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM AMA İLÇEMİZDE ADALET VE KALKINMA PARTİSİNE YAKIŞMAYAN İLÇE BAŞKANINI NE ZAMAN DEĞEİŞTİRİLECEK GERÇEKTE BUNUDA OF HALKININ YÜZDE DOKSANI BEKLİYOR BİR AN ÖNCE İLÇE BAŞKANI DEĞİŞMELİ.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24