Başkanlar Sarıalioğlu ve Terzioğlu’ndan Teşekkür

Ak Parti Of İlçe Başkanı Terzioğlu ile Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu Of halkına teşekkür ettiler.

Başkanlar Sarıalioğlu ve Terzioğlu’ndan Teşekkür

1 Kasım Pazar günü yapılan 26.dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Of’tan rekor oy alarak yeniden tek başına iktidar olmayı başaran Ak Parti’de İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ile Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptıkları açıklamalarla Of halkına ve tüm Türkiye’ye teşekkür ettiler.

 

Of Halkının her zaman kendilerine büyük destek verdiklerini belirten Terzioğlu; “Allah’ıma şükürler olsun. Of halkı bizlere yüzde 81 oy vererek büyük bir destek verdi. Oy veren vermeyen tüm Oflu hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yeniden tek başına iktidar olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. İnşallah tüm Oflu hemşerilerimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Of’umuzun sorunları ve ihtiyaçlarını birlikte çözmeye devam edeceğiz. Halkımıza verdiğimiz hizmetleri yerine getirmenin gayretinde olacağız. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

 

Yüklerinin ağırlaştığını belirten Başkan Sarıalioğlu; “Of halkımız bize verdiği büyük destekle sorumluluğumuzu arttırmışlardır. Yüksek katılım ve destek nedeniyle hepsine teşekkür ediyorum. Ak Parti’mizin oyunu yüzde 18 arttırarak toplamda da yaklaşık 10 puanlık artışla bizlere destek vermişlerdir. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Teşkilatlarımızla, belediyemizle bizlere destek olan, oy veren, vermeyen, partili, partisiz herkesin, Of’un hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bu güzel destek sürdükçe biz de yılmadan ve yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Seçim sonuçlarının ülkemize, Trabzon’umuza ve Of’umuza hayırlı olsun. Barış ve huzur getirin. Tüm Of halkına şükranlarımı sunuyorum. Allah cümlesinden razı olsun” ifadelerini kullandı. 

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24