Başkan Terzioğlu’ndan Bakan Karaismailoğlu’na ziyaret

Başkan Terzioğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Ankara’da makamında ziyaret etti.

Başkan Terzioğlu’ndan Bakan Karaismailoğlu’na ziyaret

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ziyaret etti.

14 Ağustos’ta Of’ta yaşanan afetin ardından oluşan hasarların giderilmesi için Bakan Karaismailoğlu’na bilgiler veren Başkan Terzioğlu, afette zarar gören Ballıca I ve Saraçlı köprülerinin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Başkan Terzioğlu yaptığı açıklamada; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'nu ilçe başkan yardımcımız Serdar Harputoğlu ile makamında ziyaret ettik. Yakın zamanda ilçemizde yaşanmış olan doğal afetler sonucu hasar gören Saraçlı ve Ballıca köprülerinin onarımı, yol çalışmaları konusunda taleplerimizi iletip ilçemizin son durumu hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

Bakan Karaimailoğlu’nun iki köprünün ivedilikle yapılması talimatı verdiğini belirten Başkan Terzioğlu; “Yaşamış olduğumuz afet sonrası Saraçlı ve Ballıca köprüleri oluşan hasar sonucu hizmet verememektedir. İki köprümüzün ivedilikle yapılmasının talimatını veren bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu’na, takip eden Karayolları Genel Müdürümüz Abdülkadir Uraloğlu ve Bölge Müdürümüz Mehmet Aşık’a ilçemiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020, 10:44

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
OFLU TÜRK
OFLU TÜRK - 4 yıl Önce

BİRDE OFUN İLÇE MERKEZE GİRİŞ ÇIKIŞLAR DÜZENLENSE ÇOK İYİ OLUR

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24