Başkan Terzioğlu Mahalle Başkanlarıyla buluştu

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, düzenlediği istişare toplantısında Kadın, Gençlik, Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanlarıyla durum değerlendirmesi yaptı.

Başkan Terzioğlu Mahalle Başkanlarıyla buluştu

Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, İlçe Başkanlığında düzenlediği istişare toplantısında Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ana Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Mahalle Başkanlarıyla bir araya geldi.

 

Ak Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Uğur Aydın’ında katıldığı toplantıda yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

2019 seçimlerine hazır olduklarını belirten Başkan Terzioğlu; “Bugün oldukça verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Ana kademe yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kolları yönetimimiz, kadın kolları yönetimimiz ve 68 mahalle başkanımız ile bir araya geldik. Durum yapılan çalışmalarımızı değerlendirdik. Bazı Mahalle Başkanlarımız değişti. Partimize hizmet eden başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayanlara da başarılar diliyorum. İnşallah eksiklerimizi de en kısa sürede tamamlayarak 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere ve Cumhurbaşkanlığı seçimine teşkilatımızın her kademesini hazır hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Mahalle başkanları toplantısı ardından akşam saatlerinde de yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Terzioğlu oldukça verimli bir gün geçirdiklerini ifade etti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24