Başkan Sarıalioğlu’nun babası son yolculuğuna uğurlandı

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nun babası Mustafa Sarıalioğlu (76) Of’ta düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Sarıalioğlu’nun babası son yolculuğuna uğurlandı

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve kardeşleri Arif Saraılioğlu ile Mehmet Fuat Sarıalioğlu 'nun babaları merhum Mehmet Fuat oğlu Mustafa (76) Sarıalioğlu düzenlenen cenaze töreni ile ebediyete uğurlandı.

 

Rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süreden beri KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan Sarıalioğlu, dün öğlen saatlerinde hayata veda etmişti.

 

Sarıalioğlu’nun cenazesi Cuma namazını müteakip Of Çarşıbaşı Büyük Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Kaban Mahallesi’ndeki aile mezarlığına defnedildi.

 

Trabzon Müftüsü Keramettin Demir’in kıldırdığı cenaze namazına Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Eski Kaymakamı Eren Arslan, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu ve İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl ve İlçe Başkanları, fabrika, banka ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Sarıalioğlu ailesinin dost ve yakınları, Of esnafı, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, belediye personelleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Of Havadis ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet Sarıalioğlu Ailesine başsağlığı dileriz.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24