Başkan Sarıalioğlu’ndan yarım asırlık esnafa teşekkür belgesi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, meslekte 40 yılını aşmış esnaflara teşekkür plaketi takdim etti.

Başkan Sarıalioğlu’ndan yarım asırlık esnafa teşekkür belgesi

Of ilçesinde yıllardır işletmecilik yapan esnaflar onure edildi. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 40 yıldan beri hergün sabırla dükkanlarını açıp Of’a hizmet veren esnafları ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti. 40 yılı aşkın esnaflarından Kadem Morçoloğlu ve Yusuf Berigel’i işyerinde ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu, Of ilçesine yaptıkları hizmet için esnaflara teşekkürlerini iletti.

Esnaflarla sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, “Kültür, İlim ve Alimler Şehri Of’umuzun 40 yılı aşkın esnaflarından Kadem Morçoloğlu – (Kadem Usta Ayakkabıcılık) ve Yusuf Berigel – (Taşhan Soba) ağabeylerimizi ziyarette bulunup komşularımız ile hasbıhal ettik. 40 yılı aşkın süreden bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden ötürü taktir ve teşekkürlerimizi arz ederim. Bundan sonraki ticari hayatlarında başarılar diler; sağlık, sıhhat, huzur, barış, bol kazanç, mutluluk ve güzellikler temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Güzel bir hediye aldıklarını belirten esnaflar ise Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun böyle bir davranışta bulunmasının kendilerini duygulandıklarını ifade ettiler.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2021, 15:00

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24