Başkan Sarıalioğlu’ndan Sağlıkçılara teşekkür

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Of Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına pide ikram ederek görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Sarıalioğlu’ndan Sağlıkçılara teşekkür

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle sağlık çalışanları olağanüstü bir gayret gösteriyor.

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Of Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları da Of ve bölgede yaşayan vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor.

Bir yandan normal sağlık hizmetlerini sunan sağlık çalışanları, olası koronavirüs vakalarına karşı da teyakkuz halinde görevlerini sürdürüyorlar.

Sağlık çalışanlarına özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanlarına pide ve ayran ikram etti.

Sağlık çalışanlarının mesai mefumu gözetmeden olağanüstü şartlara bile en zorlu görevleri yürütmeye devam ettiklerini belirten Başkan Sarıalioğlu; “Sağlık çalışanı kardeşlerimizin Allah yardımcısı olsun. Onlara çok şey borçluyuz. En sıkıntılı zamanlarımızda onlar görevlerinin başında. Tatil yapma veya dinlenme şansları maalesef yok. Dünya olarak, ülke olarak inşallah bu zorlu sürecin de üstesinden geleceğiz. Her yıl 14 Mart Tıp Bayramında geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinlikle sağlık çalışanlarımızla birlikte oluyorduk. Bu yıl maalesef koronavirüs algını nedeniyle bu etkinliğimizi yapamadık. İnşallah bu sıkıntılı süreç bir an evvel sona erer. Sağlık çalışanlarımız da rutin çalışma düzenine dönerler. Özverili çalışmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Sağlık çalışanları da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla zor günlerinde yanlarında olduğu ve ikramları nedeniyle Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ettiler.

Of Ajans

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 09:10

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24