Başkan Sarıalioğlu'ndan Mekke'nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı

Başkan Sarıalioğlu yayınladığı yeni yıl mesajında; Of'u daha yaşanabilir bir konumuna dönüştürebilme adına önemli hizmetler gerçekleştirdik. 2020 yılında da Of'u daha güzel yerlere taşımak için azim ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Başkan Sarıalioğlu'ndan Mekke'nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Mekke'nin Fethi'nin 1390. yıl dönümü ve Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

2019 yılını geride bırakırken yepyeni umutlarla 2020'yi karşılayacaklarını belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 2020 yılının barış ve huzur getirmesini dileyerek, Mekke'nin Fethi gibi kalplerinde fethedilmesinin önemine vurgu yaptı.

 

Başkan Sarıalioğlu, mesajın devamında şu ifadelere yer verdi: 

"Bu güzel ilçemiz Of'ta, yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve mutluluğunu duymaktayım. Sizlerle birlikte, sevinçlerini, mutluluklarını, tasa ve üzüntülerini beraber yaşayıp, paylaştığımız 2019 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2020 yılına da hep birlikte ilk adımımızı atıyoruz. İnşallah bu adım, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek, huzura, mutluluğa daha da yükselmemize ve büyümemize atılan bir adım olur.

 

Of'u daha yaşanabilir bir konumuna dönüştürebilme adına önemli hizmetler gerçekleştirdik. Halkımız her şeyin en iyisine, en güzeline layık. Bu anlayışımızdan taviz vermeden hizmet ederek 2020 yılında da Of'u daha güzel yerlere taşımak için azim ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda da Of Belediyesi olarak birçok güzelliklere, birçok yeniliklere ışık tutacağız.

 

Bir yandan yeni miladi yıla kavuşmanın mutluluğunu yaşarken bir yandan da İslam Tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olan Mekke'nin fetih yıldönümü dolayısıyla ayrı bir heyecan içimizi kaplıyor. Mekke'nin fethi ne kadar önemli ise, insanlarımızın gönlünü fethetmek de, onların kalbine girmek de bizim için o kadar önemlidir. Zira; 'Şehirleri imar etmek, insanların gönlüne girmektir' düsturundan hareketle, gönül fethini bir güne değil, bir yıla yayarak çalışmalarımızı bu heyecanla sürdürüyoruz. Her geçen gün yeni gönülleri fethetmenin, bir 'Allah razı olsun' duasını almanın gayreti içindeyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Mekke'nin Fethi'nin tüm İslam alemi için mübarek olmasını Cenab-ı ALLAH'tan niyaz ediyorum. Aynı zamanda yeni bir yıl olan 2020'nın, mazlum coğrafyalara dünyada adalet, özgürlük, huzur dolu; iyilik ve merhametin tüm dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Başta hemşerilerim olmak üzere; Of'umuzun, Trabzon'umuzun, ülkemizin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Mekke'nin Fethi'nin yıl dönümünü ve yeni yılını tebrik ediyorum. 2020 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu dolu geçmesini ve hepimizi toplumsal huzura ve refaha daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24