Başkan Sarıalioğlu’ndan Komutan Tanrıverdi’ye Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Tanju Tanriverdi’yi makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Sarıalioğlu’ndan Komutan Tanrıverdi’ye Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanriverdi’yi makamında ziyaret etti.

 

Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Meclis Üyesi Osman Topçuoğlu ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar’ın da katıldığı ziyarette Komutan Tanrıverdi’ye yeni görevine başarılar dileyen Sarıalioğlu; “Bizler Of’umuzda yaşayan insanlarımıza hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerek emniyet güçlerimiz ve gerekse sizler de onların can ve mal güvenliği için gece gündüz ayırt etmeden çalışıyorsunuz. Tüm güvenlik güçlerimize ve sizlere başarılar diliyorum. İnşallah olağanüstü bir durum olmadan, herhangi bir sıkıntı yaşanmadan rutin görevlerinizi icra edersiniz” diye konuştu.

 

Kısa bir süre önce göreve başladığını ifade eden Tanrıverdi; “Göreve başladığım günden itibaren Of’umuzu ve mahallelerimizi tanımaya çalışıyorum. 68 mahallemizin 7 tanesine emniyetimiz bakıyor. 61 mahallemiz bizim sorumluluk alanımızda. Kısa süre içerisinde 5-6 mahallemizi ziyaret edebildim. Diğer mahallelerimizi de ziyaret ederek görev alanımız tanımaya çalışacağız. Arkadaşlarımızdan gerekli bilgileri ediniyoruz. İnşallah Of’umuzda herhangi bir sorun yaşanmadan görevimizi ifa ederiz. Ziyaretleriniz nedeniyle sizlere çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İHA

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ.
DURSUN SULUKAN.EMEKLİ OF KAY.YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ. - 7 yıl Önce

SAYIN KOMUTAN İLÇEMİZE HOŞ GELDİNİZ,GÖREVİNİZDA BAŞARILAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24