Başkan Sarıalioğlu personelle buluştu

Belediye çalışanları ile bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu; “Of için daha güzel günlerde yine hep birlikte çalışmaya devam inşallah” diye konuştu.

Başkan Sarıalioğlu personelle buluştu

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Mart Ayı Personel Toplantısı, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun başkanlığında Başkan Yardımcıları Mehmet Öztürk, Şevki Saral, daire amirleri ve belediye personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Sarıalioğlu; “Pandemi süreci nedeniyle geniş katılımlı toplantılar düzenleyemedik. Birim amirlerimiz tarafından birim personellerimizle birim toplantılarımız yapıldı. İnşallah bu pandemi süreci bir an evvel sona erer de biz de normal düzenimizde toplantılarımıza devam ederiz. Bu zorlu süreçte Of’umuza hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmeye devam ediyoruz. Belediyecilik hizmetlerimiz olsun, temizlik hizmetlerimiz olsun, Sosyal Vefa Destek Grubu ekiplerimiz olsun, tüm birimlerimizle Of’umuza hizmet etmeye devam ediyoruz. Hizmet kalitemizin artması adına sizlerden daha özverili, daha gayretli ve daha yoğun bir çalışma bekliyorum. Tüm personelimiz, tüm birimlerimiz, her işi kendi işi gibi görerek, kendi işi gibi sahiplenerek yapmalı. Halkımıza, vatandaşımıza güler yüzle yardımcı olmalıyız. Hepinize teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu’nun her zaman çalışanların yanında olduğunu belirten İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar; “Huzurlarınızda başkanımıza teşekkür ediyorum. Gerek memur personelimizle düzenlemiş olduğumuz sözleşmede, gerek işçi personelimizin sözleşmelerinde ve gerekse şirket personellerimizin sözleşmelerinde her zaman personelimize destek oldu. Her türlü sosyal haklarımızda bize destek verdi. Bizler de daha çok çalışarak, daha gayretli çalışarak, daha özverili çalışarak Of halkımıza hizmet ederek başkanımıza teşekkürümüz göstermeliyiz” diye konuştu.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adsiz
Adsiz - 3 yıl Önce

Oyle hizmet varki ofda yollar bozuk park yapacak yer yok

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24