Başkan Sarıalioğlu'ndan esnaf ve vatandaşlara ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe merkezinde incelemelerde bulunarak, esnaf ve vatandaşın talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Sarıalioğlu'ndan esnaf ve vatandaşlara ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. İlçe merkezinde incelemelerde bulunarak esnafın taleplerini dinleyerek ilgili birim müdürüne talimat vererek bir an evvel çözülmesini isteyen Başkan Sarıalioğlu, "Hemşehrilerimizin talep ve önerileri bizim için her zaman değerlidir . Her fırsatta esnaf ve komşularımızın sohbetlerine ortak oluyor, birlikte daha güzel bir Of için istişarelerde bulunuyoruz. Rızkının peşinde koşan tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı ve bol kazançlar, komşularıma hayırlı günler diliyorum" dedi.

Of'un genelinde Belediyesi olarak yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, "Hemşehrilerimizin dilek ve taleplerini kendilerinden dinlemeye devam ediyoruz. Bugün ilçe merkezimiz esnafı ile bir araya gelerek, yapılan hizmetlerimizle ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bilindiği üzere sık sık esnaf ziyareti yaparak, çalışmalarımızla ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Yaptığımız çalışmaların memnuniyeti hemşehrilerimizden görmemiz bizleri ayrıca mutlu ediyor. Of'u modern şehircilik anlayışıyla buluşturmak için çalışıyoruz. Amacımız Of'ta yaşayan her vatandaşımızın yaşamlarını modern ve çağdaş anlamda kolaylaştırmak. Huzur şehri olarak tabir ettiğimiz Of'umuzdan hemşehrilerimizin rahat yaşamaları için projelerimizi ve yatırımlarımızı yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerinde vatandaşlarımız tarafından ilgili ile karşılanması ve takdir edilmesi bizleri mutlu ediyor. İnşallah hemşehrilerimizle birlikte, Of'umuz için daha güzel çalışmalarda yine bir arada olacağız" ifadelerini kullandı.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24