Başkan Sarıalioğlu Mahalle Muhtarlarıyla buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldiği tanışma toplantısında yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Başkan Sarıalioğlu Mahalle Muhtarlarıyla buluştu

Belediye Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda Of’un 68 Mahalle Muhtarıyla bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, göreve seçilmeleri nedeniyle tebrik ettiği muhtarlara yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Başkan Yardımcıları Halil Alireisoğlu ve Yılmaz Yanık’ın da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Sarıalioğlu; “Trabzon’umuzun Büyükşehir olması nedeniyle belde belediyelerimizin kapanması ve köylerimizin mahalleye dönüşmesi nedeniyle yeni dönemde farklı bir çalışma sistemine geçeceğiz. Birimlerimizin oluşması ve çalışmalarımızın başlaması biraz zaman alabilir. Ancak acil yapılması gereken çalışmalar hakkında planlamamızı yaptık. Acil sorunlarımız olan temizlik ve çöp toplama programımız yaptık. Kıyıcık’ta ve Bölümlü’de şantiyelerimizi oluşturduk. Makine parklarımızı oluşturarak personelimize görev dağılımı yaptık. Her iki şantiyemize birer sorumlumuzu görevlendirdik. Çöp toplama ve temizlik işlerimiz için direk olarak şantiye sorumlularımızla irtibata geçebilirsiniz. Ulaşamadığınız takdirde Temizlik İşleri Sorumlumuz Celal Kalyoncuoğlu’na başkan yardımcılarımıza ve bizlere ulaşabilirsiniz. Ekiplerimiz çöp toplama işine başladılar. İnşallah kısa süre zarfında bu sorunu sisteme oturtmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

 

Muhtarların içme suyu konusundaki sorunlarına da değinen Başkan Sarıalioğlu, “İçme suyu sıkıntısı yaşanan bölgelerde tespit çalışmalarımıza başladık. Sıkıntı yaşanan mahallelerimize en yakın yerden suyu ulaştırmaya çalışacağız. Kısa sürede çözülebilecek sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Ancak bazı yerlerdeki sorunları hemen çözebilme şansımız yok. Arkadaşlarımız tespit çalışmalarına başladı. İnşallah en kısa sürede o bölgelerimizin sorunlarını da çözüme kavuşturacağız” diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
DURSUN SULUKAN.
DURSUN SULUKAN. - 10 yıl Önce

BAŞTA İLÇE BELEDİYE BAŞKANI-BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI-BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ VE 68 MAHALLE MUHTARLARINA BAŞARILI ÇALIŞMALAR - ÖMÜR BOYU SAĞLIK VE MUTLULUKLAR DİLERİM.

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24