Başkan Sarıalioğlu, Halk Günü'nde vatandaşı dinledi

Of Belediyesi tarafından düzenlenen “Halk Günü etkinliğinde Başkan Sarıalioğlu, ilçe sakinleriyle bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledi.

Başkan Sarıalioğlu, Halk Günü'nde vatandaşı dinledi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilçe sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşlarla yüz yüze iletişime önem veren Başkan Sarıalioğlu için 'Halk Günleri'nin yeri ayrı Salı günleri Oflular ile bir araya gelen Başkan Sarıalioğlu, vatandaşın istek ve önerilerini birinci ağızdan dinliyor.

 

Göreve geldiği günden bu yana esnaf ve vatandaşlarla birebir diyaloglar kurarak sıkıntıları yerinde tespit etmeye çalışan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, bu kez 'Halk Günü'nde ilçe sakinleriyle buluştu. Salı günleri düzenlediği 'Halk Günleri' ile vatandaşla yüz yüze görüşen Başkan Sarıalioğlu, Ofluların sıkıntılarına çözüm üretmeye çalıştı, istek ve önerilere çareler aradı.

 

VATANDAŞIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZ

Halk günü etkinliğinde sorun ve talebi olan vatandaşlarla bir araya gelmenin belediye çalışmaları açısından son derece önemli olduğunu ifade eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu "Göreve geldiğimiz günden beri Halk günü etkinliğinde vatandaşlarımızı dinleyerek sorunlarına çözüm buluyoruz. Oflu hemşehrilerimizle doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek için her hafta Salı günleri bir araya geliyoruz.

 

Vatandaşlarımızla bir araya gelmek son derece önemli. Hem vatandaşlarımız birinci ağızdan sorunlarını doğrudan bizlere iletme şansı buluyor hem de bizler vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız makul talepler ve giderilebilecek sorunları Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimiz ile çözüme kavuşturuyoruz. Halk günü etkinliğine vatandaşlarımız her hafta daha büyük ilgi gösteriyor. Halkımıza bu etkinlikte bize verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, "Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 

Böyle bir etkinliğin çok önemli olduğunu söyleyen Of sakinleri ise başkana teşekkürlerini iletti.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24