Başkan Gümrükçüoğlu Dernekpazarılılarla buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Dernekpazarı’nda partililerle ve Dernekpazarı halkıyla bir araya geldi.

Başkan Gümrükçüoğlu Dernekpazarılılarla buluştu

Ak Parti Dernekpazarı İlçe Başkanı Zeki Avni Usta’nın  daveti üzerine Dernekpazarı’na gelen Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Gülen Çay Ocağı’nda düzenlenen toplantıda Dernekpazarlılarla buluştu.

 

Trabzon’un Büyükşehir olması ve hizmetlerin yürütülmesi konularında Dernekpazarlıların sorularını cevaplayan Başkan Gümrükçüoğlu, “Vatandaşımız Büyük Şehir olduğumuzda  yol ve su hizmetlerimizin nasıl yürüteceğini sormaktadır. Köy Hizmetlerinin verdiği hizmet aynen hatta  fazlası ile  verilecektir.  Biz  onlardan devralacağımız  makine  parkına  ek olarak makine parkımızı  geliştirdik. İlimize devlet  tarafından ayrılan pay yeni yasayla  daha da  arttırıldı. Esnaf  verdiği verginin üstünde  bir  vergi  ödemeyecek. Bugün  bağımsız belediyelerce yürütülen hizmetler artarak  sürdürülecek” dedi.

 

Seçimler öncesi hazırlanan 61 proje hakkında bilgiler veren Gümrükçüoğlu, hazırlanan slayt sunumu ile proje çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Dernekpazarı ve Çaykara İlçe ve Belde Belediye Başkanları’nın hazır bulunduğu toplantıya Belediye Başkan Aday Adayları, Parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Toplantının son bölümüne Devlet Eski Bakanı Eyüp Aşık, Ankara Eski Emniyet Müdürü Cevdet  Saral ve Gazeteci-Yazar Sadık Albayrak  da katıldı.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, toplantının ardından Kaymakam Selim Erkovan’ı makamında ziyaret etti.

 

Haber-Foto: Fahri Düzenli

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24