Başkan Gümrükçüoğlu AB büyükelçilerini ağırladı

Başkan Gümrükçüoğlu, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ve AB üyesi ülkelerin büyükelçilerini akşam yemeğinde ağırladı.

Başkan Gümrükçüoğlu AB büyükelçilerini ağırladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu ve AB üyesi ülkelerin büyükelçilerini akşam yemeğinde ağırladı.

 

Cephanelik Restaurant’ta düzenlenen programda misafirlerine hitap eden Gümrükçüoğlu, “Trabzon’u iki gündür gezebildiğiniz bilgisini edindim. Trabzon, yeşil ve mavinin bütün tonlarını bulunduran bir tabiat kenti olmasının yanı sıra çok önemli eserleri içinde barındıran çok önemli bir kültür ve medeniyet şehri. 5 bin yıllık tarihi olan Trabzon tabi güzelliklerini tarihi güzellikleri ile birleştiren bir şehir” diye konuştu. Büyükelçi Christian Berger de misafirperverliklerinden ötürü Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

 

Başkan Gümrükçüoğlu, AB Türkiye Delegasyonu ve AB üyesi ülkelerin büyükelçilerini bugünde Büyükşehir Belediyesinde kabul etti. Burada açıklamalarda bulunan Büyükelçi Berger, “Sayın Başkan bugün bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. Dünde harika bir yemekte bizleri misafir ettiniz. İki gündür Trabzon’dayız, eşlerimizle birlikte buradayız. Burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum.Bu ziyaretlerimizden sonra kendi ülkelerimizin başkentlerine Trabzon’un kesinlikle görülmeye ve ticaret yapılmaya değer bir kent olduğu mesajını memnuniyetle ileteceğiz. Ben tekrar bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24