Ballıca’da İftar geleneği devam ediyor

Ballıcalı hayırseverlerin katkıları ile 4 yıldır yapılmakta olan geleneksel iftar buluşmaları, Ramazan Ayı’nın güzelliklerinin paylaşılmasına vesile oluyor.

Ballıca’da İftar geleneği devam ediyor
Ballıca Beldesinde 2009 yılın da başlatılan Cumartesi ve Salı iftarları Ballıcalı vatandaşların ve konuk edilen misafirlerin katılımları ile devam ediyor.

 

Kayasuyu Mahallesi Camii önünde Salı ve Cumartesi günleri düzenlenmekte olan iftar yemeklerine mahalle sakinleri, Ballıcalı vatandaşlar ve Ballıca dışından gelen misafirler katılıyor.

 

Yaklaşık 100 kişinin aynı sofrada buluştuğu iftar yemeğinin ardından çay sohbetiyle birbirleriyle hasbıhal olan katılımcılar, teravih namazını da birlikte kılıyorlar.

 

Of Kaymakamı Eren Arslan, Kıyıcık Belediye Başkanı Hasan Çakır, Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu, Çaykur Çamlı Çay Fabrikası Müdürü Yaşar Çakıroğlu ve çok sayıda misafirin konuk edildiği iftar buluşmalarına Ballıca Belediye Başkanı Emin Bilgin ve çok sayıda Ballıcalı da iştirak ediyor.

 

Haber ve Foto: Ömer Ballı

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa YAŞAR
Mustafa YAŞAR - 11 yıl Önce

Ballıca'nın en çalışkan, en genç ve en başarılı muhtarının kendi mahallesi olmasına rağmen bu iftar programında fotoğrafını göremedim. inşallah ben hatalıyım.

OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. - 11 yıl Önce

Sayın değerli ofli hemşerilerim nedir devamlı yemek ofta yapılacak her hangi bir şey yok galiba.

derya ulusan şen
derya ulusan şen - 11 yıl Önce

ballıca belediyesi yaptığı bütün çalışmaları kendi mahallelerinde olduğu gibi iftar ziyafetinide kendi bölgelerinde yapmışlar ben kendi mahallemden bi kişi göremedim nedense. afiyet bal şeker olsun

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24