Bakan Yılmaz Kurumahmut Ailesinin acısını paylaştı

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Danıştay Eski Üyesi Ali Kurumahmut ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kurumahmut’un babaları Mutmein Kurumahmut’un cenaze töreni için Of’a geldi.

Bakan Yılmaz Kurumahmut Ailesinin acısını paylaştı

Danıştay Eski Üyesi ve Ulaştırma Bakanı Danımanı Ali Kurumahmut, 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kurumahmut, İşadamları Yusuf Kurumahmut, Selahattin Kurumahmut ve Halil Kurumahmut’un babaları olan Mutmein Kurumahmut (97) hayata veda etti.

 

Yaklaşık 3 yıl önce annelerini kaybeden Kurumahmut ailesi bu kez baba acısı yaşadı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz da İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden dönem arkadaşı olan Ali Kurumahmut ve urumahmut ailesinin acısını paylaşma üzere Of’a geldi.

 

Sugeldi Mahallesi Camiinde düzenlenen cenaze törenine Bakan Yılmaz’ın yanı sıra Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Alay Komutanı Osman Ayyıldız, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Of Çarşıbaşı Camii İmam Hatibi İsmail Küçükakyüz hocanın kıldırdığı cenaze namazının ardından Kurumahmut'un cenazesi aile mezarlığına defnedildi.

Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24