Atalay’dan Ak Parti Of İlçe Teşkilatına ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adayı Oflu hemşerimiz Mehmet Atalay AK Parti Of İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Atalay’dan Ak Parti Of İlçe Teşkilatına ziyaret

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olan Mehmet Atalay, Ak Parti Of İlçe Teşkilatını ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Bu şehrin en önemli özelliği spordur

Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Atalay adaylık süreci ile ilgili konuşma yaptı. Atalay konuşmasında ; “Trabzon’un devletlere başkentlik yapma özelliği var. Sadece Trabzon değil, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Artvin’i paket olarak düşünmemiz gerekiyor. Trabzon’un geliştirilmesi için araştırılmasının ciddi şekilde yapılması lazım. Ben metrosunun dahi olması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Trabzon’un önemli bir problemi olan kentsel dönüşümünün de hızlandırılarak şehrin yeni bir çehreye sahip olması gerektiğini düşünüyorum. Trabzon’un Trabzonspor gibi bir değeri var ve bu şehrin en öne çıkarılması gereken özelliği spordur. Trabzonlu çok fazla bürokrat hemşerimiz var. Onlar bu şehre yatırım yapar ancak spor da işin içine girerse Trabzon’a ilgi duymasa dahi destek verecektir. Spor sayesinde büyük projeleri hayata geçirebiliriz. Ben her şeyi bilmem ama şunu çok iyi biliyorum ki iyi bir organizatörüm. Bir konuda bilgim yoksa bilen adamı bulup getirebilirim. Herkes her şeyi bilmez ama iyi bir organizeyle sorun kalmaz” ifadelerine yer verdi.

 

Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da Atalay’a adaylık sürecinde başarı dilediler.


Of Ajans

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24