Amacımız Adil Bir Dünya Kurmaktır

Saadetli gençler, Partinin İrfanlı Mahallesi Teşkilatı'nın düzenlediği iftar programında bir araya geldiler.

Amacımız Adil Bir Dünya Kurmaktır

Saadet Partisi Of İrfanlı Mahallesi Teşkilatının düzenlediği iftar yemeği partilileri ve mahalle esnafını buluşturdu.

 

GERÇEK GÜNDEMLER GİZLENİYOR!

İftarda konuşan Saadet Partisi Of İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, gerçekleştirilen bu iftar programının sıradan bir iftar programı olmadığını dile getirerek; “Bulunduğumuz bu mübarek Ramazan ayında, çeşitli vesileler ile bir araya gelmemiz mutluluk verici bir durumdur. Fakat bu programı, sadece sıradan bir iftar programı olarak görmemeliyiz. Buradaki birlikteliğimiz, yeryüzünde zulüm altında inim inim inleyen mazlumları bir nebze olsun hatırlamak ve onlara manen güç sağlamaktır” dedi.

 

Ülkemizde ve dünyada suni gündemler oluşturularak Müslümanlara yapılan zulümlerin örtbas edildiğini iddia eden Vahapoğlu; “Maalesef bu gündemler, ülkemizde de sürekli şekilde halkın önüne atılarak gerçek gündemler gizlenmektedir. Özellikle Milli Görüş mensuplarının bu suni gündemleri tespit etmesi ve gerçek gündemlerin neler olduğunu bilmesi gerekir. Bunun için takip edeceğiniz medya Milli Gazete ve TV5'tir” sözlerini kullandı.

 

KANI DURDURMAK İÇİN KAN DÖKENLERİ GÖREVE ÇAĞIRIYORLAR

Müslümanlara karşı oynanan oyunlara da dikkat çeken Vahapoğlu; “Nerede bir kan ve gözyaşı varsa, emin olun orası Müslümanların yaşadığı ülkedir. Maalesef zalimler Ramazan ayında da dur durak bilmeden İslam coğrafyasına kan kusturmaya devam ediyorlar. Sözde demokrasi adı altında bu zulümleri laflarla kınayanlar, akıtılan kan Müslüman kanı olduğu zaman kınamadan öteye geçemiyorlar. Fakat kendi inançlarına mensup insanların kanı akınca, değil şiddetli kınama, anında savaş hazırlıkları yapıyorlar. Bizim ülke yöneticileri de, bu akan kanların durdurulması için, ellerini kan dökmek için okşayan Birleşmiş Milletleri göreve çağırıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

MİLLİ GÖRÜŞÇÜ KARDEŞİ İÇİN ÇALIŞIR

Yeryüzünde akan kanı durdurmak için samimi şekilde çalışan sadece Milli Görüş mensuplarının olduğunu belirten Vahapoğlu; “Merhum Milli Görüş Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ifade ettiği gibi -Milli Görüşçü kardeşi için çalışır- sözü her geçen gün daha net bir şekilde anlaşılmaktadır.  Bizim dışımızdaki partilerden hiçbir tanesinin yeni bir adil dünya kurmak gibi bir düşüncesi yoktur. Zalimlerin kurmuş oldukları zulüm dünyasına ortak olmaktadırlar. Oysa Milli Görüş, yeni bir adil dünyayı kurmak için bütün mücadelesini yapar. Ülkenin en ücra köşesindeki  bir teşkilatın toplanması da Adil Bir dünya içindir, yapmış olduğumuz bu iftar programı da adil bir dünya kurmak içindir” diye konuştu.

 

İftar programına katılanlara teşekkür eden Saadet Partisi İrfanlı Mahallesi Başkanı Kemal Erdem Kutlu, “Mahalle teşkilatı olarak Ramazan ayının bereketini, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek değerlendirmek istedik. Bu düşünce ile yapmış olduğumuz bu iftar programına katılan herkese teşekkür ediyor, Ramazan ayının bizim ve tüm insanlığın saadetine vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Of Ajans

YORUM EKLE
YORUMLAR
OF
OF - 11 yıl Önce

HEP YEMEKMİ DÜŞÜNÜRSUNUZ.MAŞALLAH.........

SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24