Alkan 40 yıllık hizmetine son noktayı koydu

Of Belediyesi Gelir Şefliği’nde görev yapan Nazım Alkan, Of Belediyesi’ndeki yaklaşık 40 yıllık görevine son noktayı koydu.

Alkan 40 yıllık hizmetine son noktayı koydu

Of Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü emrinde Gelir Şefliği biriminde görev yapan Nazım Alkan, belediyedeki yaklaşık 40 yıllık görevine son noktayı koydu.

1981 yılında Of Belediyesi bünyesinde Sular Memuru olarak çalışmaya başlayan Alkan, son olarak Anbar Memuru kadrosunda görev yaptığı Of Belediyesi’ndeki 40 yıla yakın hizmetine yaş haddi nedeniyle son noktayı koyarak emekliye ayrıldı.

Of’un Kıyıboyu Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Alkan, 1956 yılında Of’ta doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Of’ta tamamlayan Alkan, vatani görevinin ardından 1981 yılında Of Belediyesi’nde memur olarak çalışmaya başlamıştı.

Birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarına teşekkür eden Alkan; “Yaklaşık 40 yıldır görev yaptığım belediyemizden yaş haddim nedeniyle emekliye ayrılmış bulunmaktayım. Birlikte görev yaptığım tüm başkanlarımıza, amirlerimize ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendilerine sağlıklı uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Of Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar emekliye ayrılan Alkan’a Of Belediyesi’ne ve Of’a verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür etti ve plaket takdim etti.

Of Ajans

Yüksel Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner81

banner22

banner21

banner24